Polityka prywatności

Polityka prywatności serwisu www.beam.pl

1. Szanowni Państwo,

Pragniemy poinformować, że od 25 maja 2018r. ma zastosowanie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych).

W związku z wprowadzonymi zmianami chcielibyśmy podzielić się z Państwem z zasadami, które opisują w jaki sposób BEAM P. Podbielski korzysta z Państwa danych.

2. Administratorem danych osobowych zawartych w serwisie jest www.beam.pl z siedzibą w Szczecinie ul. Cukrowa 12H, 71-004 Szczecin KRS 000114394, NIP 8522201167 REGON 81169004300000.

3. W trosce o bezpieczeństwo powierzonych nam danych opracowaliśmy wewnętrzne procedury i zalecenia, które mają zapobiec udostępnieniu danych osobom nieupoważnionym. Kontrolujemy ich wykonywanie i stale sprawdzamy ich zgodność z odpowiednimi aktami prawnymi – ustawą o ochronie danych osobowych, ustawą o świadczeniu usług drogą elektroniczną, a także wszelkiego rodzaju aktach wykonawczych i aktach prawa wspólnotowego.

4. Dane Osobowe przetwarzane są na podstawie zgody wyrażanej przez Użytkownika oraz w przypadkach, w których przepisy prawa upoważniają Administratora do przetwarzania danych osobowych na podstawie przepisów prawa lub w celu realizacji zawartej pomiędzy stronami umowy.

5. Serwis realizuje funkcje pozyskiwania informacji o użytkownikach i ich zachowaniach w następujący sposób:

a) poprzez dobrowolnie wprowadzone w formularzach informacje

b) poprzez gromadzenie plików “cookies” [patrz polityka plików “cookies”].

6. Serwis zbiera informacje dobrowolnie podane przez użytkownika.

7. Dane podane w formularzu są przetwarzane w celu wynikającym z funkcji konkretnego formularza np. w celu dokonania procesu obsługi kontaktu informacyjnego.

8. Dane osobowe pozostawione w serwisie nie zostaną sprzedane ani udostępnione osobom trzecim, zgodnie z przepisami Ustawy o ochronie danych osobowych.

9. Do danych zawartych w formularzu przysługuje wgląd osobie fizycznej, która je tam umieściła. Osoba ta ma również praw do modyfikacji i zaprzestania przetwarzania swoich danych w dowolnym momencie.

10. Zastrzegamy sobie prawo do zmiany w polityce ochrony prywatności serwisu, na które może wpłynąć rozwój technologii internetowej, ewentualne zmiany prawa w zakresie ochrony danych osobowych oraz rozwój naszego serwisu internetowego. O wszelkich zmianach będziemy informować w sposób widoczny i zrozumiały.

11. W Serwisie mogą pojawiać się linki do innych stron internetowych. Takie strony internetowe działają niezależnie od Serwisu i nie są w żaden sposób nadzorowane przez serwis www.beam.pl. Strony te mogą posiadać własne polityki dotyczące prywatności oraz regulaminy, z którymi zalecamy się zapoznać.

W razie wątpliwości co któregokolwiek z zapisów niniejszej polityki prywatności jesteśmy do

dyspozycji – nasze dane znaleźć można w zakładce – KONTAKT.

BEAM P. Podbielski
Spółka Jawna


ul. Cukrowa 12 H
71-004 Szczecin


Pobierz pliki

Dział Handlowy:

pn-pt 10:00 - 16:00


Tadeusz Jacek Horodecki,
+48 601 888 888,
office@beam.pl
Maciej Rzymski,
91 483 54 84 / 91 483 46 75,
maciej@beam.pl
Faks 91 483 27 17

Serwis

pn-pt 09:00 - 15:00


Józef Król:
+48 601 79 39 87
serwis@odkurzaj.pl
91 432 92 14

Marketing, PR i współpraca:

pn-pt 9:00 - 15:00


Krzysztof Morgownik
+48 781-444-444
krzysztof@beam.pl

Scroll Up